1.Amestecă făina cu praful de copt și cacaua. Freacă untul cu zahărul, un praf de sare și esență de vanilie după gust. Adaugă ouăle treptat. Încorporează amestecul de făină și toarnă laptele.
2.Pentru blatul alb, amestecă toate ingredientele. Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă, pune compoziția albă, toarn-o deasupra pe cea maro și dă la cuptorul încins 35-40 de minute.
credit foto: © sarsmis – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
pentru blat alb:
250 g cremă de brânză
50 g zahăr
1 ou
1½ lingurițe cu rom
pentru blat maro:
150 g unt
135 g zahăr
3 ouă
120 g făină
1 linguriță cu praf de copt
3 linguri de cacao
1 lingură cu lapte
esență de vanilie
sare
Usoara, surprinzatoare si nu in ultimul rand delicioasa, pregateste si tu prajitura cu branza in doua culori.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu