Home » Deserturi & băuturi » Prăjitură cu brânză în două culori
Deserturi & băuturi

Prăjitură cu brânză în două culori

1.Amestecă făina cu praful de copt și cacaua. Freacă untul cu zahărul, un praf de sare și esență de vanilie după gust. Adaugă ouăle treptat. Încorporează amestecul de făină și toarnă laptele. 

2.Pentru blatul alb, amestecă toate ingredientele. Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă, pune compoziția albă, toarn-o deasupra pe cea maro și dă la cuptorul încins 35-40 de minute.

credit foto: © sarsmis – Fotolia.com

Prăjitură cu brânză dulce fără aluat

Poza principala

prajitura_cu_branza_in_in_doua_culori_fotolia_49504874_subscription_xxl.jpg_c_sarsmis_-_fotolia.com_mica.jpg

pentru blat alb: 

250 g cremă de brânză

50 g zahăr

1 ou

1½ lingurițe cu rom

 

pentru blat maro:

150 g unt

135 g zahăr

3 ouă

120 g făină

1 linguriță cu praf de copt

3 linguri de cacao 

1 lingură cu lapte

esență de vanilie

sare

 

Prăjitură cu nucă

Usoara, surprinzatoare si nu in ultimul rand delicioasa, pregateste si tu prajitura cu branza in doua culori.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.