1. Sfarami biscuitii intr-un blender. Topesti untul si il amesteci caldut cu biscuitii zdrobiti.
2. Pe fundul unei tavi nu foarte mari asezi hartie de copt. Pui apoi masa de biscuiti si o nivelezi, presand-o un pic. Cumperi gelatina din comert si o pregatesti conform instructiunilor. Apoi o amesteci cu branza proaspata si iaurtul bine scurse de zer, zeama de lamaie si zahar.
3. Tai piersicile jumatati si le decojesti. Jumatate din cantitatea de zmeura o faci piure, pe care il vei incorpora in crema de branza. O treime din crema o pui in tava. Jumatatile de piersica le distribui peste crema si le acoperi cu restul de cremă.
Prajitura cu gem de caise si branza
4. Dai prajitua cu zmeura, piersici si branza circa 3 ore la frigider sa se inchege bine. Inainte de a o aduce la masa, o decorezi cu zmeura ramasa.
Revista FEMEIA.
150 g biscuiti integrali (sau digestivi)
125 g unt
1 pliculet cu gelatina
600 g branza proaspata de vaci
300 g iaurt
3 linguri de zeama de lamaie
75 g zahar
500 g piersici
200 g zmeura
Comentarii