1. Amestecă brânza bine scursă cu grișul și jumătate din zahăr.
2. Separat, bate ouăle cu restul de zahăr, un praf de sare și încorporează-le în amestecul de brânză.
3. Tapetează o formă de chec cu hârtie de copt. Toarnă o parte din compoziție, așază deasupra un strat de fructe tavalite prin faina și toarnă restul de compozție.
4. Dă la cuptor, la foc potrivit, 60-70 de minute. Dacă prăjitura cu branza a căpătat o culoare aurie, frumoasă, pune deasupra o folie de alumniu și mai lasă în cuptor până trece testul scobitorii.
5. Scoate prajitura cu branza, lasă să se răcorească și abia apoi feliază.
Poza principala
Galerie foto
Prajitura cu branza este ușoară, are gust fin și delicat, este o bucurie în farfurie.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu