- Pentru blat bateți ouăle cu zahărul.
- Când compoziția devine omogenă, adăugați pe rând celelalte ingrediente.
- Amestecați energic compoziția pentru a obține o cremă fină.
- Tapetați o tavă cu unt și făină.
- Turnați în ea compoziția și coaceți-o la foc potrivit.
- Faceti testul cu scobitoare pentru a afla când este gata.
- Pentru cremă, frecați untul ca o spumă.
- Adăugați unul câte unul gălbenușurile, zahărul vanilat și zahărul pudră.
- Topiți ciocolata pe baie de aburi.
- Amestecați-o cu apă fierbinte și încorporați-o în crema de gălbenușuri.
- Frecați crema până când se răcește.
- Tăiați blatul în două și umpleți foile cu cremă.
- Ungeți și pe deasupra.
- Adăugați nuci măcinate și fructe de pădure.
Credit Foto: Fotolia/ baibaz
Poza principala
Pentru blat:
- 8 ouă
- 250 g migdale
- 250 g zahăr pudră
- 1 lingură cafea măcinată
- 1 linguriță zahăr vanilat
- unt
- 100 g nuci
Pentru cremă:
- 125 g unt
- 3 gălbenușuri
- 1 linguriță zahăr vanilat
- 150 g zahăr pudră
- 75 g ciocolată neagră
- 3 linguri apă fiartă
- fructe pădure
Pregătește acest desert irezistibil cu aromă de cafea și răsfață-ți familia cu o prăjitură elegantă și cremoasă.
Numar de portii
24
Facebook Comments
Adaugă comentariu