Se amesteca intr-o cratita galbenusurile celor trei oua cu cinci linguri de zahar, se adauga alternativ faina (amestecata cu praful de copt stins cu putin otet) si laptele.
Se adauga uleiul si albusurile batute spuma cu trei linguri de zahar. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si pudrata cu faina si se asaza fructele spalate si curatate.
Se coace prajitura cu caise la foc potrivit, aprox. 45 min. Se intinde un strat de frisca peste blat, dupa care se presara din nou cu fructe si se rade ciocolata deasupra.
Revista FEMEIA.
Poza principala
Galerie foto
1/2 kg caise
3 oua
8 linguri zahar
8 linguri lapte
o cana cu faina
5 linguri ulei
un pliculet de praf de copt
un varf de cutit de sare
100 g frisca
o tableta ciocolata de casa
O prajitura cu caise excelenta de vara, care va fi pe gustul tuturor membrilor familiei.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu