In timpul ce se incalzeste cuptorul, se amesteca iaurtul, ouale si zaharul cu untul inmuiat. Se adauga faina, gris, praf de copt si se amesteca.
Se toarna aluatul intr-o forma de tort unsa cu ulei si se pune la copt pentru aprox. 45 min. Se lasa blatul la racit, se taie in doua pe lat, dupa care se unge o jumatate cu dulceata si se adauga blatul superior.
Se spala capsunele la jet puternic de apa si se lasa sa se scurga intr-o sita. Se curata de frunze si se taie pe jumatate.
Se intinde un strat de frisca peste blat, dupa care se pun fructele si se presara cu zahar pudra.
Revista FEMEIA.
0,3 kg capsune mici
250 g iaurt
2 oua
100 g zahar
50 g unt
125 g faina
125 g gris
o jumatate de pachetel de praf de copt
trei linguri dulceata de capsune
1/4 kg frisca
1 lingura zahar pudra
Adaugă comentariu