1. Freacă untul moale cu zahărul alb și brun până ce obții o cremă spumoasă și fină.
2. Încorporează treptat ouăle și făina amestecată cu praful de copt, amestecând foarte bine după fiecare. Adaugă iaurtul și vanilia.
3. Amestecă restul ingredientelor uscate rămase și încorporează-le în compoziție împreună cu dovleceii rași și foarte bine scurși.
4. Toarnă compoziția de prajitura într-o tavă potrivită, tapetată cu hârtie de copt, și presară deasupra ciocolata ruptă bucăți.
5. Dă prajitura cu ciocolata si dovlecei la cuptorul încins pentru 40-50 de minute sau până trece testul-scobitorii. Taie în pătrate după ce s-a răcit.
Sugestie. Pentru un plus de gust, adaugă în compoziție și o mână de nuci zdrobite, trase în tigaie.
Poza principala
Galerie foto
O prajitura cu ciocolata si dovlecei numai buna de servit lângă un ceai sau o cafea.
Numar de portii
12
Facebook Comments
Adaugă comentariu