Home » Deserturi & băuturi » Prajitura cu ciocolata si ghimbir
Deserturi & băuturi

Prajitura cu ciocolata si ghimbir

1. Mixeaza zaharul cu ouale. Adauga uleiul, apoi toarna peste ciocolata topita cu untul și racorita. Încorporeaza ghimbirul ras si scurs, faina amestecata cu praful de copt și un praf de sare.Toarna compozitia într-o tava unsa și tapetata cu faina. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35 de minute.

2. Topește la bain-marie ciocolata cu smântâna dulce. Toarna coniacul, lasa sa se raceasca, apoi adauga frișca batuta.

3. Taie blatul în doua și întinde jumatate din crema de ciocolata. Pune restul de crema deasupra. Lasa la rece doua ore.

 

Prăjitură cu ciocolată și orez

Poza principala

praji_cioco_si_ghimbir_mica.jpg

250 g ciocolata

100 ml smântâna dulce

200 ml frișca lichida

25 ml coniac

 

pentru  blat:

200 g ciocolata amaruie

30 g ghimbir

2 oua

60 g unt

100 g faina

100 g zahar

1 plic praf de copt

3 linguri cu ulei

sare

 

Cheesecake cu ghimbir

Daca-ti place gustul picant, combinatia dintre ciocolata si ghimbir este senzationala. De incercat!
Numar de portii
8
Calorii
495
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.