1. Preincalziti cuptorul la 170° si ungeti o tava de 24 cm. Amestecati zaharul si untul pana ce amestecul devine pufos. Adaugati esenta de vanilie si ouale si amestecati bine. Puneti restul ingredientelor si amestecati o data sau de doua ori.
2. Amestecati laptele batut cu apa si adaugati compozitia la umplutura. Amestecati pana ce totul se omogenizeaza si turnati in tava. Intindeti uniform amestecul si coaceti timp de 35-40 de minute. Lasati sa se raceasca in tava timp de 10 minute dupa care puneti prajitura pe un platou din sarma. Decorati cu ciocolata, lapte de caramel condensat sau Nutella.
Poza principala
Galerie foto
250 g zahar
60 g unt moale
3 ml esenta de vanilie
3 oua
375 g faina
80 g cacao
15 g praf de copt
3 g sare
125 ml lapte batut
80 ml apa
Pofta buna!
Numar de portii
12
Facebook Comments
Adaugă comentariu