1. Preincalziti cuptorul la 180° si tapetati o tava (rotunda sau dreptunghiulara) de 24 cm cu faina. Amestecati untul cu zaharul pana obineti o consistenta pufoasa.
2. Adaugati ouale unul cate unul si amestecati bine dupa fiecare adaugare. Puneti si faina cu praful de copt, nucile si ciresele si amestecati bine. Turnati compozitia in tava intinzand-o uniform. Coaceti prajitura cu cirese si nuci timp de 1 ora.
Prajitura cu gem de caise si branza
3. Cand este gata, lasati prajitura cu cirese sa se raceasca timp de 10 minute dupa care asezati-o pe un platou. Cerneti apoi deasupra zahar pudra.
Poza principala
Galerie foto
300 g unt moale
300 g zahar pudra
5 oua
300 g faina cu praf de copt
150 g nuci Pecan faramitate
150 g cirese Marasca glazurate si faramitate
Aceasta prajitura cu cirese si nuci foloseste 300 g din tot, deci este foarte usor de tinut minte. Dupa ce ati facut aluatul, puteti adauga 300 g din orice doriti. SFAT: aveti grija ca untul sa fie moale, insa nu topit.
Numar de portii
12
Facebook Comments
Adaugă comentariu