1. Freaca margarina cu zaharul si mierea. Adauga nucile macinate, coaja de lamaie si un praf de sare si scortisoara. Incorporeaza apoi faina proaspat cernuta si framanta pana obtii un aluat omogen. Acopera-l si lasa-l sa se odihneasca minimum 30 de minute.
2. Din trei sferturi de aluat, intinde o foaie potrivit de groasa. Asaz-o intr-o tava neunsa. Intinde deasupra dulceata de capsune.
3. Din restul de aluat, intinde o foaie mai mica si taie fasii late de 1 cm. Asaza-le peste dulceata in zig-zag. Coace la cuptor prajitura cu dulceata, la foc moderat, 40-45 de minute.
Revista Femeia de Azi
1 borcan cu dulceata de capsune
PENTRU ALUAT:
200 g miere
400 g faina
250 g margarina
100 g zahar pudra
200 g nuci macinate
1 lingura cu coaja rasa de lamaie
scortisoara
sare
Adaugă comentariu