1.Într-un vas, spargem ouăle si le batem cu un tel 2-3 minute, apoi adăugăm mierea si amestecăm si untul topit si răcit.
2.Adăugăm ghimbirul si morcovul date pe răzătoarea mică. La final, încorporăm cu grijă făina proaspăt cernută, amestecată cu amidonul, praful de copt si un vârf de cutit de sare.
3.Punem compoziţia astfel obtinută în formă (diametru 18-20 cm) si o coacem în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 35-40 de minute.
Poza principala
Galerie foto
150 g morcovi rași
50 g amidon de porumb
2 ouă
40 g unt topit
100 g miere
1/2 plic praf de copt
1 cm radacina ghimbir
100 g făină
sare
Prajitura cu ghimbir şi morcovi este o reţetă uşor de făcut si cu un gust cel puţin interesant, dacă nu delicios.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Ghimbirul se vinde în blaturi ?
[…] Prăjitură cu ghimbir şi morcovi […]