Home » Deserturi & băuturi » Prăjitură cu ghimbir și morcovi
Deserturi & băuturi

Prăjitură cu ghimbir și morcovi

1.Într-un vas, spargem ouăle si le batem cu un tel 2-3 minute, apoi adăugăm mierea si amestecăm si untul topit si răcit.
 
2.Adăugăm ghimbirul si morcovul date pe răzătoarea mică. La final, încorporăm cu grijă făina proaspăt cernută, amestecată cu amidonul, praful de copt si un vârf de cutit de sare.
 
3.Punem compoziţia astfel obtinută în formă (diametru 18-20 cm) si o coacem în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 35-40 de minute.

Poza principala

prajitura_cu_ghimbir_si_morcovi_mica.jpg

150 g morcovi rași

50 g amidon de porumb

2 ouă

40 g unt topit

100 g miere

1/2 plic praf de copt

1 cm radacina ghimbir

100 g făină

sare

Prajitura cu ghimbir şi morcovi este o reţetă uşor de făcut si cu un gust cel puţin interesant, dacă nu delicios.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentarii

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.