1. Pentru blat, separă gălbenușurile de albușuri.
2. Freacă gălbenușurile cu zahărul până ce obții o cremă. Adaugă untul topit și răcit.
3. Bate albușurile spumă cu sarea.
4. Amestecă apoi cele două compoziții, cu mișcări de jos în sus.
5. Adaugă făina cernută și praful de copt. Lasă deoparte.
6. Pentru crema de mac, bate albușurile cu zahărul, încorporează treptat macul măcinat și cocosul.
7. Pune în tavă aluatul, apoi crema de mac. Dă la cuptor 20 de minute.
8. Pentru glazură, topește ciocolată albă, las-o la răcorit și toarnă un strat fin deasupra.
9. Prăjitura este delicioasă și fără topping.
•4 ouă
•5 linguri de făină
•1 cub de unt
•2 linguri de zahăr pudră
•½ plic praf copt
•1 praf de sare
Pentru crema de mac:
•100 g mac
•20 g fulgi de cocos
•5 albușuri
•4 linguri rase de zahăr
Adaugă comentariu