Home » Deserturi & băuturi » Prăjitură cu mac
Deserturi & băuturi

Prăjitură cu mac

1. Pentru blat, separă gălbenușurile de albușuri.

2. Freacă gălbenușurile cu zahărul până ce obții o cremă. Adaugă untul topit și răcit.

3. Bate albușurile spumă cu sarea.

4. Amestecă apoi cele două compoziții, cu mișcări de jos în sus.

5. Adaugă făina cernută și praful de copt. Lasă deoparte.

6. Pentru crema de mac, bate albușurile cu zahărul, încorporează treptat macul măcinat și cocosul.

7. Pune în tavă aluatul, apoi crema de mac. Dă la cuptor 20 de minute.

8. Pentru glazură, topește ciocolată albă, las-o la răcorit și toarnă un strat fin deasupra.

9. Prăjitura este delicioasă și fără topping.

Poza principala

fotolia_66716308_subscription_xxl.jpg_c_kitty_-_fotolia.com_.jpg

•4 ouă

•5 linguri de făină

•1 cub de unt

•2 linguri de zahăr pudră

•½ plic praf copt

•1 praf de sare

 

Pentru crema de mac:

•100 g mac

•20 g fulgi de cocos

•5 albușuri

•4 linguri rase de zahăr

Cea mai gustoasa prajitura pe care am incercat-o in ultima vreme!
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.