1. Pentru blat, încalzește pe baie de aburi ciocolata rupta în bucați și apoi încorporeaza untul moale.
2. Separat, freaca ouale cu zaharul pâna ce devin spumoase. Încorporeaza fainurile, ciocolata topita și un praf de sare.
3. Toarna în tava sub forma de floare, unsa cu puțina grasime. Coace 40-45 de minute. Lasa prajitura sa se racoreasca și scoate-o pe un gratar.
4. Încalzește smântâna dulce. Topește separat ciocolatele (neagra și cu lapte), apoi amestec-o pe fiecare cu câte jumatate din cantitatea de smântâna.
5. Cu o pensula de bucatarie, îmbraca fiecare petala în amestec de ciocolata racorita (una neagra, urmatoarea cu lapte). Da prajitura cu migdale la rece pentru cateva ore.
Poza principala
Galerie foto
O prajitura deosebita cu migdale, cu gust fin de ciocolata și arome pe masura.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu