Home » Deserturi & băuturi » Prajitura cu migdale
Deserturi & băuturi

Prajitura cu migdale

1. Pentru blat, încalzește pe baie de aburi ciocolata rupta în bucați și apoi încorporeaza untul moale.

2. Separat, freaca ouale cu zaharul pâna ce devin spumoase. Încorporeaza fainurile, ciocolata topita și un praf de sare.

3. Toarna în tava sub forma de floare, unsa cu puțina grasime. Coace 40-45 de minute. Lasa prajitura sa se racoreasca și scoate-o pe un gratar.

4. Încalzește smântâna dulce. Topește separat ciocolatele (neagra și cu lapte), apoi amestec-o pe fiecare cu câte jumatate din cantitatea de smântâna.

5. Cu o pensula de bucatarie, îmbraca fiecare petala în amestec de ciocolata racorita (una neagra, urmatoarea cu lapte). Da prajitura cu migdale la rece pentru cateva ore.

 Pricomigdale

Prajitura de biscuiți

Poza principala

tort_mic.jpg

250 ml smântâna dulce

125 ml ciocolata cu lapte

125 g ciocolata neagra 

 

Pentru blat:

300 g ciocolata neagra

250 g unt

5 oua

50 g zahar

60 g faina de migdale

120 g faina

1 1/2 lingurite cu praf de copt

1/2 linguriță cu sare

 

Pandişpan cu ciocolată

O prajitura deosebita cu migdale, cu gust fin de ciocolata și arome pe masura.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.