Se pun morcovii rasi cu zaharul brun intr-un castron jumatate de ora, sa lase zeama. Se toaca ananasul cu un cutit si se stoarce bine.
Se da drumul la cuptor la 175°C. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se bat cu mixerul ouale cu zaharul pâna se albesc si arata ca o pasta. Se adauga uleiul si esenta de vanilie, se amesteca sa se incorporeze.
Se masoara faina si se amesteca cu scortisoara si bicarbonatul. Se pune faina peste oua si se amesteca sa se incorporeze.
Se adauga si morcovii si se amesteca. Se dau la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute. Se verifica cu o scobitoare daca sunt gata.
Revista FEMEIA.
3 cani morcovi rasi
2 oua
2 cani de faina
½ cana de zahar brun
½ cana de zahar alb
½ cana de ulei
½ cana ananas din conserva tocat marunt
½ cana nuci taiate
1 lingurita si jumatate bicarbonat
1 lingurita esenta de vanilie
2 lingurite rase de scortisoara
Adaugă comentariu