1. Pentru sos, pune toate ingredientele într-o crăticioară pe foc mic, amestecând să nu se prindă. După ce a dat 2-3 clocote dă deoparte și menține-l cald.
2. Pentru blat, freacă cu lingura ouăle cu zahărul până ce acesta din urmă se topește. Încorporează făina cernută și praful de copt, esență după gust și smântâna bătută.
3. Toarnă compoziția într-o tavă potrivită (20X20 cm) unsă sau tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 35-45 de minute sau până trece testul scobitorii.
4. Taie în pătrate și toarnă deasupra sosul de cacao. Poftă bună!
Pentru sos:
125 g unt
25 g cacao
100 ml lapte
150 g zahăr
esență de rom/vanilie
pentru blat:
4 ouă
225 g făină
½ pliculeț cu praf de copt
200 g zahăr tos alb
1 cutiuță mică cu smântână pentru frișcă
esență de vanilie
Adaugă comentariu