Home » Deserturi & băuturi » Prăjitură în două culori
Deserturi & băuturi

Prăjitură în două culori

1. Pentru sos, pune toate ingredientele într-o crăticioară pe foc mic, amestecând să nu se prindă. După ce a dat 2-3 clocote dă deoparte și menține-l cald.

2. Pentru blat, freacă cu lingura ouăle cu zahărul până ce acesta din urmă se topește. Încorporează făina cernută și praful de copt, esență după gust și smântâna bătută.

3. Toarnă compoziția într-o tavă potrivită (20X20 cm) unsă sau tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 35-45 de minute sau până trece testul scobitorii.

4. Taie în pătrate și toarnă deasupra sosul de cacao. Poftă bună!

 

Chec în două culori

Poza principala

praji_mica.jpg

Pentru sos:

125 g unt

25 g cacao

100 ml lapte

150 g zahăr

esență de rom/vanilie

 

pentru blat:

4 ouă

225 g făină

½ pliculeț cu praf de copt

200 g zahăr tos alb

1 cutiuță mică cu smântână pentru frișcă

esență de vanilie

 

Prăjitură în sos de ciocolată

Prăjiturica perfectă lângă o cafea sau un ceai.
Numar de portii
10
Calorii
396
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.