Home » Deserturi & băuturi » Prăjitură fără foc (Tort de fructe cu blat de cicoare)
Deserturi & băuturi

Prăjitură fără foc (Tort de fructe cu blat de cicoare)

1. Amestecă într-un robot ingredientele pentru blat până ajung la consistenţa unui aluat lipicios.

2. Presează compoziţia într-o tavă rotundă, tapetată cu folie de plastic. 

3. Pune ingredientele pentru cremă într-un blender, mixează-le de câtea ori şi pune-le peste blat. 

4. Lasă prăjitura în frigider până la întărire, apoi scoate cu grijă folia, aşază tortul pe un platou, după care pune-l din nou la rece, până la servire. 

Sugestie. Serveste prajitura cu un sos pregătit din câte 3 linguri de cacao, miere şi ulei de palmier sau fructe zdrobite.

 

Prăjitură cu ciocolată și orez

Poza principala

praji_mic.jpg

pentru blat: 

o cană cu migdale

2 linguri pudră de cicoare

2-3 picături esenţă vanilie

3 linguri miere

o ceaşcă apă

 

pentru crema: 

o cană fructe (căpşune, zmeură, afine)

200g nuci caju

o lingură ulei de palmier

3-4 linguri miere

o lingură zeamă de lămâie

o cană apă

vanilie

 

Retete De vara

Prajitura fara foc este un desert usor de pregatit si racororos.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.