1.Freacă 300 g de miere cu ouăle, apoi toarnă treptat untul topit. Adaugă praful de copt, sare, coaja rasă și sucul de lămâie, stafidele și făina proaspăt cernută.
2.Separat, fierbe restul de miere cu berea. Lasă să se răcească. Răstoarnă compoziţia cu stafide într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină.
3.Deasupra, toarnă amestecul de bere și miere. Dă la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute.
4.Taie prăjitura numai după ce s-a răcorit. Servește cu miere din belșug.
Poza principala
Galerie foto
500 g făină
350 g miere
150 g unt
2 ouă
50 ml bere
1 lămâie
100 g stafide
1 linguriță cu praf de copt
sare
Un desert ușor de pregătit, delicios, aromat și cu un ingredient surprinză: berea!
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu