1. Preincalzeste cuptorul la 160 de grade Celsius.
2. Pune untul, glucoza si laptele intr-o oala si tine pe foc pana se topeste untul. Adauga faina, ovazul, zaharul si ghimbirul, apoi pune oul si amesteca. Pune amestecul in tava si tine la cuptor timp de o ora. Indeparteaza prajitura din cuptor si lasa la racit in tava.
3. Dupa ce se raceste, inveleste-o in hartie de copt, apoi in folie si tine-o intr-un loc racoros 3 zile inainte de servire.
Poza principala
Galerie foto
125g de unt
175g de glucoza alimentara
150ml de lapte
175g de faina
175g de ovaz
125g de zahar
2 lingurite de ghimbir
1 ou mediu, batut
o tava de copt patrata, tapetata cu hartie de copt
O prajitura delicioasa care merge perfect servita alaturi de fructe de padure.
Numar de portii
16-20
Facebook Comments
Adaugă comentariu