1.Amestecă într-un castron făina cernută cu untul tăiat cubulețe, zahărul pudră și vanilia.
2.Adaugă migdalele măcinate, pesmetul, cacaua și scorțișoara și amestecă.
3.Bate ouăle și adaugă-le în compoziție împreună cu ¾ din fructele de pădure.
4.Pune compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, presară deasupra fulgii de migdale și restul fructelor și coace la foc mic 20-30 de minute.
Prăjitura cu cremă de vanilie și frișcă
5.Servește alături de o cupă de înghețată de vanilie sau frișcă bătută.
Credit foto: Photoland/Profimedia
200 g făină
120 g unt gras
100 g zahăr pudră
1 pliculeț cu zahăr vanilat
50 g migdale măcinate
100 g pesmet de biscuiți
1 lingură cu cacao
1 linguriță cu scorțișoară
2 ouă mari (sau 3 mici)
300-400 g fructe de pădure
4 linguri cu fulgi de migdale
Adaugă comentariu