1. Amestecati untul cu zaharul impreuna. Bateti ouale unul cate unul. Adaugati esenta de migdale, esenta de vanilie si coniacul.
2. Amestecati 470g de faina cu praful de copt si sarea. Retineti 30g de faina deoparte.
3. Adaugati amestecul de faina peste amestecul de unt cu zahar. Dati fructele prin faina ramasa deoparte si adaugati-le in aluat.
4. Puneti aluatul intr-o tava pentru copt. Coaceti la 160 grade C timp de 2 – 2 1/2 ore.
Poza principala
Galerie foto
250g unt
200g zahar
5 oua
3ml esenta de migdale
3ml esenta de vanilie
30ml coniac
500g faina
10g praf de copt
2g sare
250g cirese
50g migdale oparite, bucati
200g stafide
200g afine uscate
50g ghimbir
100g amestec coji de fructe
Iata un desert vesel, adorat de copii. Cu atat mai bine ca e plin de fructe.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Comentarii