1.Zdrobeşte biscuiţii. Topeşte la bain-marie ciocolata împreună cu untul, încorporează oul bătut, nuca de cocos şi nucile pecan zdrobite. Pune compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace pentru 12 minute. Lasă să se răcească în tavă.
2.Pentru cremă, amestecă toate ingredientele până se transformă într-o cremă fină şi spumoasă. Toarn-o peste blatul de biscuiţi şi nivelează. Dă la frigider pentruo oră.
3.Pentru topping, topeşte pe baie de aburi ciocolata, încorporează apoi untul şi amestecă bine. Lasă să se răcească şi toarnă compoziţia în tavă, peste cremă. Ţine prajitura cu ciocolata si nuca de cocos la frigider până se întăreşte, apoi taie în pătrate.
Prăjiturele cu ciocolată şi nucă de cocos

Poza principala
Galerie foto
Ce spui combinaţia de ciocolată şi nucă de cocos? Este delicioasă şi neasteptata !
Numar de portii
8
Calorii
280
Facebook Comments
Blatul este unul crocant, asemanator cu al batoanelor de cereale. De obicei, acest gen de blat poate fi taiat mult mai usor cu o rola speciala pentru feliat pizza. Succes!