Prăjiturele rusești

  1. Într-un castron, freacă untul spumă și adaugă vanilia la final. Amestecă făina cu 50 g de zahăr pudră și încorporează ingredientele uscate în spuma de unt. Adaugă și nucile măcinate, apoi amestecă.
  2. Rupe din compoziție bucăți mici de aluat și dă-le foma de biluțe. Așază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt și coace-le 10-12 minute.Tăvălește prăjiturelele ruseșești prin zahărul pudră rămas.

 

Truc. Dacă aluatul este prea greu de lucrat sau sfărâmicios, adaugă o lingură cu lapte.

 

Prăjiturele Muscatel

Poza principala

prajiturele_rusesti_mici.jpg

225 g unt moale

1 liguriță cu vanilie/migdale

100 g zahăr pudră

220 g făină

115 g nucă măcinată

 

Prăjituri de sărbătoare

Prăjiturele rusești sunt gustarea delicioasă pentru ceaiul de după-amiază.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE