- Într-un castron, freacă untul spumă și adaugă vanilia la final. Amestecă făina cu 50 g de zahăr pudră și încorporează ingredientele uscate în spuma de unt. Adaugă și nucile măcinate, apoi amestecă.
- Rupe din compoziție bucăți mici de aluat și dă-le foma de biluțe. Așază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt și coace-le 10-12 minute.Tăvălește prăjiturelele ruseșești prin zahărul pudră rămas.
Truc. Dacă aluatul este prea greu de lucrat sau sfărâmicios, adaugă o lingură cu lapte.
Poza principala
Galerie foto
225 g unt moale
1 liguriță cu vanilie/migdale
100 g zahăr pudră
220 g făină
115 g nucă măcinată
Prăjiturele rusești sunt gustarea delicioasă pentru ceaiul de după-amiază.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu