1. Preincalzeste cuptorul la 160 de grade Celsius.
2. Combina untul si zaharul si adauga mamaliga, migdalele si o lingura de zeama de lamaie. Amesteca intreaga compozitie si taie 10 felii. Pune fiecare felie in tavita si fa un semn cu degetul in mijloc. Tine la cuptor timp de 25 de minute. Lasa la racit in tavite.
3. Intre timp, decojeste lamaia in fasii subtiri. Pune doua linguri de zahar cu 3 linguri de apa rece intr-o oala mica si lasa la fiert pana se dizolva zaharul. Adauga fasiile de lamaie si mai lasa la fiert inca 4 minute. Lasa siropul la racit.
4. Bate crema de branza impreuna cu crema de lamaie. Pune amestecul pe fiecare prajitura si decoreaza cu fasii de lamaie.
1 lamaie
90g de unt
60g de zahar brun
90g de mamaliga moale
90g migdale
Pentru topping:
6 linguri de crema de branza
2 linguri de crema de lamaie
10 tavite de tarte tapetate cu hartie de copt
Adaugă comentariu