Home » Vegetarian & vegan » Pranz cu sparanghel
Vegetarian & vegan

Pranz cu sparanghel

  1. Decojiți sparanghelul și eliminați capetele lemnoase.
  2. Într-o tigaie încingeți uleiul de măsline și prăjiți sparanghelul în reprize, având grijă să îl întoarceți pe toate părțile.
  3. Mențineți sparanghelul pe foc aproximativ 5 minute.
  4. Montați firele de sparanghel într-un platou și presărați sare.
  5. Tăiați roșiile în cuburi și tocați ceapa eșalotă.
  6. În tigaia în care a fost prăjit sparanghelul adăugați roșiile și ceapa.
  7. Prăjiți-le pentru aproximativ 1 minut.
  8. Adăugați semințele de pin și continuați să gătiți timp de 3-4 minute, amestecând continuu.
  9. Turnați amestecul obținut peste sparanghel și serviți.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

pranz_cu_sparanghel_si_seminte_de_pin.jpg

  • 1 kg sparanghel verde
  • 2-3 linguri ulei măsline
  • sare
  • 4 -5 roșii deshidratate
  • 2 cepe eșalotă
  • 60 g semințe de pin
Un aperitiv irezistibil!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.