- Decojiți sparanghelul și eliminați capetele lemnoase.
- Într-o tigaie încingeți uleiul de măsline și prăjiți sparanghelul în reprize, având grijă să îl întoarceți pe toate părțile.
- Mențineți sparanghelul pe foc aproximativ 5 minute.
- Montați firele de sparanghel într-un platou și presărați sare.
- Tăiați roșiile în cuburi și tocați ceapa eșalotă.
- În tigaia în care a fost prăjit sparanghelul adăugați roșiile și ceapa.
- Prăjiți-le pentru aproximativ 1 minut.
- Adăugați semințele de pin și continuați să gătiți timp de 3-4 minute, amestecând continuu.
- Turnați amestecul obținut peste sparanghel și serviți.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 1 kg sparanghel verde
- 2-3 linguri ulei măsline
- sare
- 4 -5 roșii deshidratate
- 2 cepe eșalotă
- 60 g semințe de pin
Un aperitiv irezistibil!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu