Bate spuma albusurile, cu un praf de sare si sucul de lamaie.
Adauga zaharul pudra si amesteca energic pana cand compozitia isi dubleaza volumul, este foarte tare si are culoarea alb stralucitor.
Adauga cacaua in ploaie, migdalele macinate si cateva tablete de ciocolata neagra (concentratie de cacao peste 70%) date pe razatoarea mica.
Pune compozitia de pricomigdale intr-un sprit si formeaza gramajoare pe o tava tapetata cu hartie cerata (pergament).
Coace la foc potrivit o jumatate de ora si lasa pricomigdalele sa se racoreasca pe un gratar.
TRUC
• Presara zahar tos peste pricomigdale inainte de a le baga la cuptor. Astfel, fursecurile vor deveni mai crocante si mai dulci.
Salam de biscuiti de post
Revista BUCATARIA DE AZI
2 albusuri
1/2 lingurita cu lamaie
150 g zahar pudra
200 g migdale macinate
1 lingurita cu cacao
ciocolata neagra
sare
Adaugă comentariu