Home » Pui Alfredo cu avocado

Pui Alfredo cu avocado

1. Amestecati jumatate de ulei cu puiul, asezonati bine cu sare, piper si lamaie, apoi inabusiti la foc mare. Luati de pe foc, scoateti puiul si lasati deoparte.

2. Prajiti ciupercile in uleiul ramas, luati tigaia de pe foc si caliti usturoiul si ceapa pana si inmoaie. Adaugati smantana si puneti cu lingura ciupercile si puiul inapoi in tigaie. Caliti pana cand puiul este gatit si sosul s-a evaporat usor.

Amestecati si pastele in tigaie, apoi adaugati avocado si patrunjel. Serviti imediat.

Poza principala

h_01533669_mica.jpg

60ml ulei de avocado
3 bucati piept de pui, file
250g ciuperci, taiate
1 ceapa rosie mare, taiata
1 catel de usturoi, taiat
250ml smantana
1-2 avocado, taiat
400g paste, fierte al dente in apa cu sare

Uleiul de avocado este o alternativa excelenta la uleiul de masline pentru ca nu are pic de colesterol si este bogat in vitamina E si Omega 3, 6 si 9.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.