1. Incalziti jumatate de ulei intr-o tigaie si adaugati puiul. Prajiti prin agitare timp de 1 minut. Luati puiul din tigaie si puneti-l deoparte.
2. Adaugati uleiul ramas si preparati un sote din ceapa pana ce aceasta se inmoaie. Adaugati ciupercile si ardeii grasi. Continuati sa prajiti compozitia pana ce legumele s-au inmuiat, insa sunt inca crocante.
3. Amestecati pasta de faina cu laptele degresat si turnati peste compozitia de legume.
4. Reduceti temperatura si amestecati pana ce compozitia s-a ingrosat. Adaugati mazarea si puiul. Asezonati dupa gust. Incalziti si serviti cu orez.
20 ml ulei de masline
4 bucati piept de pui, taiate
1 ceapa taiata
250 g ciuperci feliate
2 ardei grasi feliati
10 g faina amestecata cu putina apa pentru a forma o pasta
250 ml lapte degresat
250 g mazare congelata
Adaugă comentariu