Pui in crusta de parmezan

1.Pregătește într-un castron amestecul de pesmet și parmezan. 

2.Taie pieptul de pui în jumătăți și apoi din nou în jumătăți, pe lungime. Bate-le ușor cu ciocanul de șnițele, sărează și pipărează.

3.Trece bucățile de pui prin ouăle bătute, apoi prin amestecul de pesmet și parmezan. Prăjește-le în uleiul încins. 

4.Între timp, taie legumele în sferturi și stropește-le cu ulei. Pune-le într-o tavă și dă-le la cuptor jumătate de oră.

5.Servește legumele coapte cu bucățile de pui în crustă de parmezan.

credit foto: © Catherine Murray – Fotolia.com

 

Tocăniță de pui și fasole neagră

Poza principala

pui_in_crusta_de_parmezan_fotolia_58907846_subscription_xxl.jpg_c_catherine_murray_-_fotolia.com_mica.jpg

2 piepți de pui

3-4 ouă bătute

2 căni cu pesmet

200 g parmezan

2 dovlecei

1 vânătă

1-2 ardei grași/gogoșari

2 cepe

3-4 roșii

sare

piper

ulei

 

Pui cu lămâie, măsline și caise

Un prânz de duminică ideal pentru toți ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE