1.Pregătește într-un castron amestecul de pesmet și parmezan.
2.Taie pieptul de pui în jumătăți și apoi din nou în jumătăți, pe lungime. Bate-le ușor cu ciocanul de șnițele, sărează și pipărează.
3.Trece bucățile de pui prin ouăle bătute, apoi prin amestecul de pesmet și parmezan. Prăjește-le în uleiul încins.
4.Între timp, taie legumele în sferturi și stropește-le cu ulei. Pune-le într-o tavă și dă-le la cuptor jumătate de oră.
5.Servește legumele coapte cu bucățile de pui în crustă de parmezan.
credit foto: © Catherine Murray – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
2 piepți de pui
3-4 ouă bătute
2 căni cu pesmet
200 g parmezan
2 dovlecei
1 vânătă
1-2 ardei grași/gogoșari
2 cepe
3-4 roșii
sare
piper
ulei
Un prânz de duminică ideal pentru toți ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu