Se spala ardeii si se taie in fasii subtiri.
Ceapa curatata se taie marunt.
Pieptul de pui se taie si el in fasii .Partea cu osul se pune si ea in tigaie dar se scoate la final.
Toate ingredientele se stropesc cu ulei si sosul de soia si se pun intr-un vas wok incins.
Dupa ce legumele sunt aproape gata se asezoneaza cu sare si piper.
Se tine la foc aproximativ 30 minute.
La servire se scot bucatile cu os.
Ceapa curatata se taie marunt.
Pieptul de pui se taie si el in fasii .Partea cu osul se pune si ea in tigaie dar se scoate la final.
Toate ingredientele se stropesc cu ulei si sosul de soia si se pun intr-un vas wok incins.
Dupa ce legumele sunt aproape gata se asezoneaza cu sare si piper.
Se tine la foc aproximativ 30 minute.
La servire se scot bucatile cu os.
2 bucati piept de pui ( este indicat sa nu fie dezosat astfel aroma acestuia o sa fie mai intensa)
jumatate de ardei gras verde
jumatate de ardei gras rosu
jumatate de ardei gras galben
o legatura de ceapa verde(de sezon)
2 linguri sos de soia
ulei (preferabil de masline)
sare
piper
jumatate de ardei gras verde
jumatate de ardei gras rosu
jumatate de ardei gras galben
o legatura de ceapa verde(de sezon)
2 linguri sos de soia
ulei (preferabil de masline)
sare
piper
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu