1. Asezoneaza bucatile de pui cu sare si piper. Prajeste-le usor in grasime la foc mediu. Toarna supa, acopera oala si lasa la fiert pana ce carnea este gata.
2. Pune smantana la fiert cu usturoiul si adauga blue cheese faramitata. Lasa pe foc pana se topeste. Adauga puiul, asezoneaza cu sare si piper. Lasa sosul la fiert timp de cateva minute.
3. Se serveste cu paste, rosii coapte si ciuperci prajite.
Poza principala
Galerie foto
500g de file de piept de pui
sare si piper
grasime
100ml de supa de pui
150g de blue cheese
2-3 catei de usturoi, zdrobiti
200ml de smantana
Pentru servire
paste tagliatelle verzi
4 rosii coapte
ciuperci prajite
Aroma unuia dintre cele mai apreciate sortimente de branza transforma acest preparat intr-un deliciu.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu