Puiul se taie in bucati, pe care le prajim superficial in ulei. Dupa ce scoatem carnea, in acelasi ulei se caleste ceapa tocata marunt. Cum se ingalbeneste, presaram faina, ingalbenita si ea, in cuptor, si o stingem cu apa. Lasam compozitia pe foc 10 minute, amestecand-o, apoi punem in ea si bucatile de carne. Tinem totul la fiert circa 25 de minute.
Dupa ce ne-am convins ca e carnea bine fiarta, punem caisele taiate in jumatati. Dintr-o lingura de zahar facem un sos de zahar ars, pe care-l turnam in mancarea de pe foc. Cealalta lingura de zahar o adaugam ulterior, in timp ce fierb caisele. Dupa vreo 15 minute, cand caisele s-au inmuiat, treaba e gata. Aceasta e mancarea calda.
un pui
2 cepe
o lingura de faina
100 ml ulei
1 kg caise
2 linguri zahar
sare.
2 cepe
o lingura de faina
100 ml ulei
1 kg caise
2 linguri zahar
sare.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu