Ingrediente simple pentru un gust unic și o experiență culinară la tine acasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 cepe, feliate
- 600 g pui, tăiat în bucăți
- 4 caise mari, tăiate în două, fără sâmburi
- 250 ml stoc de pui
- 2 lingurițe gem de caise
- piper măcinat
Modalitate de preparare:
- Căliți ceapa la un foc mediu într-un pic de ulei de măsline până se înmoaie.
- Se adaugă carnea de pui și se gătește până devine maro pe ambele părți. Acest lucru ar trebui să ia aproximativ 5 minute.
- Se toarnă stocul de pui și amestecați pentru a permite sucurilor din tigaie să se combine cu stocul de pui.
- Mixați caisele pentru a obține un piure cremos. Ar trebui să aveți 1 cană de piure de caise.
- Se adaugă piure de caise peste pui și se amestecă.
- Fierbeți la foc mic timp de aproximativ 2 minute sau până când puiul este gătit.
- Se adaugă gemul de caise întregi și piper după gust.
- Gustați sosul și ajustați în cazul în care este necesar, adăugând o notă mai mare de gem dacă este necesar.
- Sosul de caise ar trebui să fie gros, gustos și lucios.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu