Morcovii si cartofii ii taiem in feliute subtiri, pieptul de pui in fasii, iar ceapa in cubulete.
Intr-o tigaie prajim in ulei fasiile de pui, pana se rumenesc usor, le scoatem pe un servet de bucatarie si le punem deoparte.
In wok, incingem o lingurita de ulei si adagam cartofii, morcovii si ceapa, le prajim usor cateva minute pana ce cartoful capata o culoare aurie placuta.
Adaugam si bucatile de pui prajite, stingem totul cu apa si lasam cateva secunde. Adaugam pasta de curry si mai lasam totul pe foc pana se ingroasa sosul, dupa care adaugam nucile caju si stingem focul, amestecam usor cu spatula pentru a incorpora bine nucile caju. Servim fierbinte.
Pofta buna!
Descopera si alte retete Andreea Chinese Food:
Turtite chinezesti cu ceapa verde
1 piept de pui dezosat
3 cartofi medii
1 morcov
1 ceapa alba
50 ml ulei
3 linguri pasta de curry verde
100 ml apa
1 mana nuci caju
Adaugă comentariu