1. Taiati puiul in fasii subtiri. Adaugati sucul de lamaie si lasati sa marineze timp de 15 minute. Intre timp, gatiti pastele de orez conform instructiunilor de pe ambalaj pana ce se acestea se inmoaie.
2. Incalziti ulieul de masline la o temperatura ridicata. Prajiti fiecare bucata de pui timp de 2 minute fiecare. Luati puiul de pe foc.
3. Adaugati zeama si fierbeti. Adaugati spanacul si gatiti pana ce acesta se inmoaie. Adaugati sosul de tomate, puiul si sarea de lamaie. Luati de pe foc si amestecati compozitia in risoni. Asezonati dupa gust. Serviti cald.
Poza principala
Galerie foto
6 bucati de piept de pui
suc de la 1 lamaie
sare de lamaie
250 g risoni
30 ml ulei de masline
125 ml zeama de pui
300 g spanac
50 g sos de tomate
Uitati de agitatia planurilor si a pregatirilor cu aceasta mancare usoara si delicioasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Comentarii