- Poți folosi 1 pui întreg sau ciocănele de pui.
- Pune bucățile de pui într-o tigaie și lasă-le să se călească la foc mediu în ulei de măsline.
- După aproximativ 4-5 minute, adaugă sucul de limetă și lămâia curățată și tăiată în bucăți.
- Adaugă coriandrul tocat, măslinele fără sâmburi, pudra de curry, usturoiul și ghimbirul ras.
- Condimentează cu sare și piper, adaugă apa iar când începe să clocotească, acoperă oala cu un capac și lasă să fiarbă circa 1 oră.
- Servește preparatul fierbinte.
Credit Foto: Fotolia/ paul_brighton
Poza principala
- 1,5 kg pui
- 500 g măsline verzi
- 1 lămâie
- 1 limetă
- 3 căței usturoi
- 40 g ghimbir ras
- jumătate pahar apă
- 2 linguri coriandru tocat
- 1 linguriță curry
- 2 linguri ulei măsline
- sare
- piper
Pui, măsline verzi și ghimbir. O rețetă condimentată, perfectă pentru o cină în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu