Home » Pui cu masline si lamaie

Pui cu masline si lamaie

  1. Poți folosi 1 pui întreg sau ciocănele de pui. 
  2. Pune bucățile de pui într-o tigaie și lasă-le să se călească la foc mediu în ulei de măsline. 
  3. După aproximativ 4-5 minute, adaugă sucul de limetă și lămâia curățată și tăiată în bucăți.
  4. Adaugă coriandrul tocat, măslinele fără sâmburi, pudra de curry, usturoiul și ghimbirul ras. 
  5. Condimentează cu sare și piper, adaugă apa iar când începe să clocotească, acoperă oala cu un capac și lasă să fiarbă circa 1 oră.
  6. Servește preparatul fierbinte. 

  Credit Foto: Fotolia/ paul_brighton

Poza principala

pui_cu_masline_si_lamaie.jpg

  • 1,5 kg pui
  • 500 g măsline verzi
  • 1 lămâie
  • 1 limetă
  • 3 căței usturoi
  • 40 g ghimbir ras
  • jumătate pahar apă
  • 2 linguri coriandru tocat
  • 1 linguriță curry
  • 2 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper
Pui, măsline verzi și ghimbir. O rețetă condimentată, perfectă pentru o cină în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE