1. Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si puneti-l deoparte.
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie mai mare si prajiti puiul in doua serii, timp de 6-10 minute, pana cand acesta s-a rumenit. Adaugati orezul gatit, lasati compozitia sa se mai prajeasca putin si asezonati dupa gust.
3. Turnati restul ingredientelor si amestecati in compozitie chiar inainte de a o servi cu legumele gratinate. Aceast pui cu miere si orez brun prajit este foarte bun fierbinte si cu verdeata tocata pe deasupra.
Poza principala
Galerie foto
200 g orez brun
20 ml ulei floarea-soarelui
500 g file piept de pui taiat
40 g mustar boabe
60 ml miere
60 ml otet
Pentru un plus de aroma, puteti folosi aripioare de pui dezosate in loc de piept de pui.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu