Pui cu naut si legume

1. Taie pulpele de pui în jumătăți, porționează și pieptul de pui, dă-le cu sare și piper și rumenește-le în ulei încins. Scoate-le într-un acstronel și ține-le la cald.

2. Călește ceapa în grăsimea rămasă, iar când a devenit translucidă adaugă năutul scurs, vânăta și dovlecelul tăiate cubulețe. 

3. Când sunt aproape gata legumele, adaugă bucățile de pui, un praf de turmeric, roșiile cherry, potrivește gustul de sare și piper și toarnă un strop de apă. Acoperă și lasă să fiarbă 10-15 minute împreună.

4. Stinge flacăra și lasă măcar un sfert de oră să se întrepătrundă aromele înainte de a servi puiul cu năut și legume.

credit foto: Guliver/Thinckstock

 

Salată cu năut, cușcuș și rodie

 

 

 

 

Poza principala

pui_cu_naut_si_legume_fotolia_59402721_subscription_xxl.jpg_c_teleginatania_-_fotolia.com_mica.jpg

2 pulpe de pui

1 piept de pui

1 conservă cu năut

1 vânătă

1 dovlecel

2 cepe potrivite

10 roșii cherry

sare

piper

turmeric

ulei

 

Tocana de vita cu naut

Cu ajutorul turmericului, puiul cu năut și legume capătă un gust deosebit, pe care sigur îl vei aprecia.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE