1. Taie pulpele de pui în jumătăți, porționează și pieptul de pui, dă-le cu sare și piper și rumenește-le în ulei încins. Scoate-le într-un acstronel și ține-le la cald.
2. Călește ceapa în grăsimea rămasă, iar când a devenit translucidă adaugă năutul scurs, vânăta și dovlecelul tăiate cubulețe.
3. Când sunt aproape gata legumele, adaugă bucățile de pui, un praf de turmeric, roșiile cherry, potrivește gustul de sare și piper și toarnă un strop de apă. Acoperă și lasă să fiarbă 10-15 minute împreună.
4. Stinge flacăra și lasă măcar un sfert de oră să se întrepătrundă aromele înainte de a servi puiul cu năut și legume.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Salată cu năut, cușcuș și rodie
2 pulpe de pui
1 piept de pui
1 conservă cu năut
1 vânătă
1 dovlecel
2 cepe potrivite
10 roșii cherry
sare
piper
turmeric
ulei
Adaugă comentariu