Home » Pui cu rosii si ardei copti

Pui cu rosii si ardei copti

1.Spală pulpele, condimentează-le cu sare și piper, apoi înăbușă-le în ulei cu adaos de apa, la foc mic. 

2.Spre final, adaugă cepele tocate. Lasă pe foc câtev aminute, apoi stinge cu vinul. 

3.Când carnea este pătrunsă, adaugă roșiile curățate de pieliță și date pe răzătoare, usturoiul zdrobit și lasă să fiarbă încet

4.Adaugă spre final ardeii copți tăiați și lasă la cuptor 20 de minute.

credit foto: © fahrwasser – Fotolia.com

 

Zucchini umpluti cu pui

Poza principala

pui_cu_rosii_fotolia_66056747_subscription_xxl.jpg_c_fahrwasser_-_fotolia.com_mica.jpg

 

1 kg pulpe de pui

1 kg roșii

4 ardei copți

200 ml vin alb

2 cepe

2-3 căței de usturoi

piper

sare

ulei

 

Frigărui de pui cu sos de usturoi

O mancare usoare de pui, ce se poate manca si rece.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE