Home » Pui cu rozmarin si hribi

Pui cu rozmarin si hribi

  1. Pasați cu blenderul de mână hribii, împreună cu 150 ml apă fiartă, roșiile, pasta de tomate, ardeiul iute, busuiocul și usturoiul.
  2. Pasați toate ingredientele până obțineți o pastă fină.
  3. Turnați sosul obținut într-o cratiță și fierbeți pentru 8 minute. 
  4. Pe o foie de copt adăugați pieptul de pui.
  5. Adăugați sare, piper, frunzele de rozmarin, semințele de fenicul și parmezanul ras.
  6. Acoperiți cu încă o foaie de copt și aplatizați cu un ciocan pentru snițele, pentru a obține o grosime de 1,5 cm.
  7. Prăjiți pieptul de pui 3-4 minute pe fiecare parte , până devine auriu.
  8. Adăugați feliile de pancetta și ciupercile.
  9. Gătiți pentru încă 4-5 minute.
  10. Trageți sparanghelul la tigaie în unt.
  11. Asezonați totul după gust.
  12. Pe un platou așezați sosul de roșii și hribi.
  13. Adăugați sparanghelul și puiul feliat.
  14. Opăriți spanacul și condimentați după gust. Adăugați-l peste mâncărica de pui. 
  15. Stropiți totul cu oțet balsamic. 

 Credit Foto: Fotolia/ IEGOR LIASHENKO

Poza principala

pui_cu_rozmarin_sparanghel_hribi_si_rosii.jpg

  • 100 g hribi deshidratați
  • 400 g roșii coapte
  • 1 lingură pastă tomate
  • jumătate ardei roșu
  • 1 legătură busuioc proaspăt
  • 2 căței usturoi
  • ulei măsline
  • 300 g sparanghel
  • 400 g piept pui 
  • 3 crenguțe rozmarin
  • jumătate linguriță semințe fenicul
  • 20 g parmezan
  • 4 felii pancetta afumată
  • 150 g ciuperci pleurotus
  • 200 g baby spanac
  • oțet balsamic
Vă invităm să încercați o rețetă aromată cu piept de pui și sos de hribi. O adevărată explozie de arome.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE