- Spălați pulpele de pui, apoi ștergeți-le cu un prosop de hârtie absorbantă.
- Tăvăliți carnea prin făină.
- Desprindeți cățeii de usturoi, fără a fi nevoie să îi curățați de coajă.
- Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți bucățile de carne până încep să devină crocante și să prindă o culoare maronie. Prăjiți carnea pe toate părțile.
- Adăugați usturoiul și rozmarinul.
- Turnați vinul alb și mențineți pe foc pentru a aduce în punctul de fierbere.
- Acoperiți vasul cu un capac, lăsați focul la mic și gătiți pentru aproximativ 45 de minute.
- Serviți cu garnitură de orez sau spanac.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 8 pulpe de pui
- 1 lingură făină condimentată
- 1 căpățână usturoi
- 3 crenguțe rozmarin
- 300 ml vin alb sec
Pulpe de pui aromate și ușor de preparat. O rețetă cu care vei impresiona în mod sigur.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu