Pui cu rozmarin si usturoi

  1. Spălați pulpele de pui, apoi ștergeți-le cu un prosop de hârtie absorbantă.
  2. Tăvăliți carnea prin făină.
  3. Desprindeți cățeii de usturoi, fără a fi nevoie să îi curățați de coajă.
  4. Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți bucățile de carne până încep să devină crocante și să prindă o culoare maronie. Prăjiți carnea pe toate părțile.
  5. Adăugați usturoiul și rozmarinul.
  6. Turnați vinul alb și mențineți pe foc pentru a aduce în punctul de fierbere.
  7. Acoperiți vasul cu un capac, lăsați focul la mic și gătiți pentru aproximativ 45 de minute.
  8. Serviți cu garnitură de orez sau spanac.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

pui_cu_rozmarin_si_usturoi.jpg

  • 8 pulpe de pui
  • 1 lingură făină condimentată
  • 1 căpățână usturoi
  • 3 crenguțe rozmarin
  • 300 ml vin alb sec
Pulpe de pui aromate și ușor de preparat. O rețetă cu care vei impresiona în mod sigur.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE