1. Preincalziti cuptorul la 180 grade. Combinati ingredientele pentru marinata si marinati puiul pentru jumatate de ora.
2. Puneti puiul intr-o tava si dati la cuptor pentru 10 minute sau pana cand se patrunde. Taiati si puneti deoparte.
3. Fierbeti marinata ramasa intr-o oala mica pentru 1 minut. Lasati-o sa se raceasca putin, apoi amestecati uleiul de masline.
4. Aranjati frunzele de spanac, feliile de papaya si puiul pe o farfurie. Presarati ceapa verde si nucile, apoi turnati dressingul.
4 bucati piept de pui
1 fruct de pawpaw/papaya
200g frunze de spanac
4 cepe verzi
100g nuci acaju sau nuci braziliene, prajite si taiate
1/2 cana de iaurt natural
2 linguri ulei de masline
Marinata:
1 lingura praf de curry
zeama a doua lime-uri
1 lingura miere
1/4 cana ulei de masline
sare de mare si piper
Adaugă comentariu