1. Taie ceapa julien și calește-o în unt. Adauga un praf de sare și ciupercile curatate și taiate felii. Lasa pe foc pâna scade aproape toata zeama pe care o lasa ciupercile.
2. Stinge apoi cu smântâna și lapte. Adauga faina sau amidonul amestecând pentru a nu se forma cocoloașe. Lasa pe foc cel mult 2-3 minute.
3. Separat, spala carnea, tai-o cubulete și condimenteaz-o cu sare. Trage apoi carnea în unt topit și când este aproape gata toarna sosul de smântâna.
4. Lasa la cuptor câteva minute, dupa care parfumeaza cu verdeata tocata fin.
Poza principala
Galerie foto
500 g piept de pui
300 g ciuperci
200 g smântâna
300 ml lapte
1 legatura de patrunjel
1 lingurita cu faina
1 ceapa
50 g unt
sare
Delicios și foarte simplu de facut, puiul cu smântâna poate fi pe placul întregii familii.
Numar de portii
4
Calorii
290
Facebook Comments
Adaugă comentariu