Home » Pui cu smântână

Pui cu smântână

1. Taie ceapa julien și calește-o în unt. Adauga un praf de sare și ciupercile curatate și taiate felii. Lasa pe foc pâna scade aproape toata zeama pe care o lasa ciupercile.

2. Stinge apoi cu smântâna și lapte. Adauga faina sau amidonul amestecând pentru a nu se forma cocoloașe. Lasa pe foc cel mult 2-3 minute.

3. Separat, spala carnea, tai-o cubulete și condimenteaz-o cu sare. Trage apoi carnea în unt topit și când este aproape gata toarna sosul de smântâna.

4. Lasa la cuptor câteva minute, dupa care parfumeaza cu verdeata tocata fin.

 

Friptura de curcan in sos de vin rosu

Poza principala

pui_mic.jpg

500 g piept de pui

300 g ciuperci

200 g smântâna

300 ml lapte

1 legatura de patrunjel

1 lingurita cu faina

1 ceapa

50 g unt

sare

 

Pui cu sos de rosii

Delicios și foarte simplu de facut, puiul cu smântâna poate fi pe placul întregii familii.
Numar de portii
4
Calorii
290
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE