1. Pune puiul intr-o tava de sticla sau plastic si adauga malaiul, uleiul, sosul de chili, mierea, sosul de soia, lichiorul si ghimbirul. Amesteca bine, acopera si lasa la marinat timp de doua ore.
2. Fierbe pastele intr-o oala mare.
3. In acest timp, incalzeste putin ulei intr-o tigaie mare si prajeste puiul pana devine maroniu.
4. Adauga sosul de marinata peste pui, pastele si spanacul taiat fin. Prajeste. Asezoneaza cu sare si piper si serveste imediat.
Poza principala
Galerie foto
750g de piept de pui, taiat cubulete
30g de malai
30ml de ulei
30ml de sos dulce de chilli
45ml de miere
45ml de sos de soia
45ml de lichior
20g de ghimbir proaspat
1 pachet de paste tagliatelle
ulei
150g de spanac
Dulce si aromat, acest preparat este perfect pentru un pranz usor.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu