Topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa, ardeiul si ciupercile. Lasati-le apoi sa fiarba la foc mic.
Cand scade apa lasata de legume, adaugati puiul si prajiti-l pana se rumeneste. Puneti faina, amestecati si aduceti la fierbere. Turnati treptat laptele si zeama de pui, amestecand din cand in cand, pana ce sosul incepe sa se ingroase.
Potriviti de sare si piper. Seriviti cald, cu orez.
Poza principala
Galerie foto
60 g unt
1 ceapa, tocata
1 ardei gras verde, taiat
250 g ciuperci, taiate
4 bucati piept de pui, taiat fasii
3 linguri faina
500 ml lapte
125 ml zeama de pui
sare si piper negru proaspat macinat
Pentru iubitorii de paste, acest preparat poate fi servit alaturi de niste gustoase tagliatele al dente.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu