1. Puneti pasta de tomate, uleiul de masline, mierea, sosul de soia si usturoiul intr-un bol mare. Condimentati bine cu sare si piper si amestecati.
2. Folositi un cutit pentru a cresta fiecare copanel, pana la os.
3. Tavaliti temeinic copanelele in amestecul de sos. Lasati la marinat pentru cel putin 1 ora.
4. Intre timp, preincalziti cuptorul la 180 de grade.
5. Puneti copanelele marinate intr-o tava si gatiti pentru 25 min. Se serveste cu orez si salata.
Poza principala
Galerie foto
6 linguri pasta de tomate
2 linguri ulei de masline
2 linguri miere
1 lingura sos de soia
1 catel de usturoi
sare de mare si piper
8 copanele de pui
orez si salata, pentru servire
Puteti folosi un sos barbeque gata preparat in locul pastei de tomate pentru o aroma mai puternica.
Numar de portii
4
Calorii
350
Facebook Comments
Adaugă comentariu