1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Taie sase bucati mari de hartie de copt. Imparte feliile de cartofi si aranjeaza-le in cercuri de 6 cm pe hartiile de copt. Pune ceapa deasupra si presara usturoiul. Pune cate 10g de unt pe fiecare gramajoara de legume.
2. Pune cate o pulpa de pui pe fiecare gramajoara de cartofi si stoarce suc de lamaie deasupra. Toarna cate o picatura de ulei de masline peste fiecare pulpa de pui si asezoneaza cu sare si piper.
3. Pune cate o lingura de pesto pe fiecare pulpa de pui si intinde uniform. Inainte de a pune la cuptor, pune smantana deasupra.
4. Impatureste fiecare bucata de hartie de copt pentru ca toata „umplutura” sa fie acoperita si leaga pachetelele cu sfoara. Pune-le pe o tava de copt si tine la cuptor timp de o ora si jumatate.
5. Pachetelele se desfac si continutul se serveste cu salata verde.
4 cartofi mari, feliati subtire
1 ceapa, taiata fin
2 catei de usturoi, taiati marunt
60g de unt topit
6 pulpe superioare de pui, cu os si piele
suc si coaja unei lamai
ulei de masline
sare si piper
100ml de sos pesto
100ml de smantana
Este excelent!!!