- Taie pieptul de pui în cuburi.
- Condimentează carnea cu sare și piper după gust.
- Adaugă făina și amestecă.
- Într-o cratiță pune la călit ceapa tocată mărunt împreună cu usturoiul zdrobit.
- Adaugă carnea și toarnă vinul, apoi lasă totul să fiarbă până se evaporă.
- Adaugă praful de curry , smântâna și supa caldă.
- Lasă totul să fiarbă pentru 15 minute.
- Taie merele în felii și pune-le într-o tigaie cu untul topit.
- Călește merele timp de 5 minute.
- Adaugă merele în cratița cu carne și lasă-le acoperite pentru 10 minute pentru a se aromatiza.
- Servește cu pătrunjel tocat.
Credit Foto: Fotolia/ Joshua Resnick
Poza principala
- 400 g piept pui
- 50 g unt
- 50 ml smântână dulce
- 300 ml supă de carne
- 1 cățel usturoi
- 1 ceapă
- 1 lingură făină
- 4 linguri ulei măsline
- 2 mere
- 1 linguriță curry
- 1 lingură pătrunjel verde tocat
- sare
- piper
- 150 ml vin alb
Ce spuneți de o rețetă aromată cu carne și fructe la un loc?
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu