1. Pune toate ingredientele intr-o oala mare si asteapta sa dea in clocot. Lasa la fiert pe foc mediu timp de aproximativ 3 ore.
2. Strecoara supa. Indeparteaza legumele si pune puiul la racit. Tine supa la frigider peste noapte pentru a permite grasimilor sa formeze un strat gros deasupra pentru a fi usor de indepartat.
Poza principala
1 pui intreg, bine spalat atat pe dinauntru cat si pe afara
1 ceapa, curatata si taiata in jumatate
2 morcovi, curatati si taiati in jumatate
1 nap, curatat si taiat in jumatate
2 tulpini de telina, taiate in felii de 10cm
2 tulpini de praz, bine spalate
4 tulpini de patrunjel
1 lingura de sare
2 frunze de dafin
Apa rece
Iata reteta traditionala a supei de pui si a puiului fiert.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu