Cină elegantă și primăvăratică, ideală pentru o seară romantică.
Dificultate: mediu
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 4 piepți de pui ( dezosați)
- 1 lingură făină
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 cub unt
- 4 cepe eșalote, fin tocate
- 4 linguri coniac
- 300 ml supă de pui
- 16 fire sparanghel
- 4 linguri smântână
- 1 lingură tarhon tocat
Modalitate de preparare:
- Pudrați puiul cu făină condimentată după gust.
- Plasați uleiul și untul într-o tigaie să se încingă.
- Adăugați carnea de pui și prăjiți pe toate părțile până când se rumenește frumos.
- Adăugați ceapa și prăjiți până se înmoaie.
- Se toarnă coniacul și se dă foc. Stai deoparte până când flăcările coboară.
- Turnați supa de pui și aduceți în punctul de fierbere.
- Lăsați focul la mic, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 15 minute.
- Adăugați sparanghelul și fierbeți încă 5 minute.
- Amestecați cu smântână și tarhon.
- Asezonați după gust și serviți.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu